Tuinontwerp

  Veel mensen vinden het leuk om zelf in de tuin bezig te zijn en hebben allerlei ideeën in hun hoofd hoe hun nieuwe tuin eruit zou moeten komen te zien. U wellicht ook en gaat zelfs met volle moed zelf beginnen aan het ontwerp , maar je kunt al snel tegen allerlei problemen aan komen.

  Een nieuwe tuin ontwerpen vergt namelijk veel meet en denkwerk. Een goede basis is zeer belangrijk. Wij kunnen u helpen met het opzetten van een ontwerp waarbij we uw wensen meenemen en bekijken wat er mogelijk is.

  Tijdens een oriënterend gesprek maken we kennis en verzamelen we alle informatie die nodig is om een tuinontwerp te maken. Denk hierbij aan afmetingen van de tuin, de plaatsing van de tuin en wat de wensen zijn van de gezinsleden.

  Het is ons doel om optimaal gebruik te maken van de ruimte en te voldoen aan alle wensen van de gezinsleden. Echter komt het weleens voor dat sommige wensen of alle wensen gewoon niet mogelijk zijn vanwege het gebrek aan ruimte, in dit geval zullen we de wensen die het hoogst op het lijstje staan toepassen, zodat iedereen als nog tevreden is.

  Uiteindelijk komen we samen tot een tuinontwerp dat geheel aansluit op uw ideeën en wensen. Heeft u zelf al een tuinontwerp uitgeschreven, maar bent u nog niet overtuigd? Dan kunnen wij u altijd adviseren en werken we het plan samen uit.

  Wanneer u tevreden bent met het tuinontwerp kunnen wij natuurlijk ook voor het aanleg van de tuin zorgen.

   Vraag een offerte aan